Україна

МЗС “списало” цифровий аватар з учасниці Холостяка


МЗС списало цифровий аватар з учасниці Холостяка

Прототипом Вікторії Ші стала співачка та учасниця Холостяка Розалі Номбре, яка в 2022 році відвідувала Донецьк і нарікала на “довгу дорогу”.

Міністерство закордонних справ презентувало цифровий аватар відомства з ім’ям Вікторія Ші. Цифрове обличчя МЗС вперше в історії створили з використанням технологій штучного інтелекту.

Прототипом нової “представниці” МЗС із консульських питань Вікторії Ші стала реальна людина – співачка та інфлюенсерка Розалі Номбре. Вона погодилася безкоштовно взяти участь у проєкті відомства.

Загалом, робота цифрового аватару полягатиме в донесенні громадськості оперативної та перевіреної інформації консульського департаменту МЗС України. Коментарі Вікторії Ші з’являтимуться на офіційних ресурсах відомства, веб-сайті й сторінках у соцмережах, а також їх передаватиме журналістам пресслужба МЗС.

“Моє ім’я символізує нашу головну мету – перемогу України, а прізвище – штучний інтелект, який мене створив”, – заявила представниця МЗС.

Проте згодом стало відомо, що Розалі Номбре, з якої “списали” образ для Вікторії Ші, є учасницею 11-го сезону шоу Холостяк, її батько із Кот-д’Івуара у Західній Африці, а сама вона родом з Донецька, який відвідувала в 2022 році. Тоді під час подорожі вона нарікала на “важку та довгу дорогу”.

 instagram.com/rosali_kovbasa

На ситуацію вже відреагував заступник командира 14-го окремого полку ЗСУ Євген Карась.

“Зашквар брати особиню, яка в 2022 році, к*рва, їздила в радной окупований Донецьк”, – написав військовий.

Нагадаємо, телеканал CNN повідомив, що українські безпілотники зі штучним інтелектом намагаються знищити енергетичну галузь Росії і поки що це працює.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp



ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button