Україна

Сергій Кузьміних – Нардепа від Слуги народу затримали – 1News

Затримання Сергія Кузьміних
НАБУ

Він перебував у розшуку

Національне антикорупційне бюро й Спеціалізована антикорупційна прокуратура затримали нардепа від фракції “Слуга народу” Сергія Кузьміних. Про це повідомила пресслужба НАБУ в Telegram.

Депутат перебував у розшуку у звʼязку з переховуванням від правоохоронців. Тепер йому вручать клопотання про обрання запобіжного заходу.

Як повідомила пресслужба САП у Facebook, розгляд клопотання про обрання  запобіжного заходу відбудеться сьогодні, 7 лютого, о 15:00.

1News за темою: Вручатимуть підозру: Депутата Кузьміних викликають до НАБУ

Нагадаємо, нещодавно співробітники Національного антикорупційного бюро України викрили Сергія Кузьміних на одержанні хабаря в 558 тисяч гривень. За даними слідства, він сприяв укладенню контрактів із лікарнею у Житомирській області.

Пізніше генеральна прокурорка Ірина Венедіктова підписала підозру Сергію Кузьміних. За її словами, депутат використовував свої службові повноваження і вплив для правопорушень у сфері медицини. 

1News за темою: Спіймали на хабарі: “Слуга народу” Кузьміних виходить із фракції

3 лютого стало відомо, що Національне антикорупційне бюро України оголосило Кузьміних у розшук. Сам депутат заявив, що не отримував повістку на допит і здивований оголошенням його у розшук.


Джерело

Back to top button