Ексклюзивне

Народна депутатка зі «Слуги народу» носить незадекларований діамантовий годинник з рожевим золотом

Народна депутатка від «Слуги народу» Ірина Аллахвердієва носить елітний годинник Zenith, вартістю близько 13 000 доларів. У гривнях його вартість складає майже 368 000.

Як зафіксував кореспондент 1News, Ірина Аллахвердієва прийшла у цьому годиннику до Верховної Ради 4 грудня.

В депутатки годинник моделі Lady Moonphase. Корпус виконаний з рожевого золота. Циферблат білий перлинний з 11-ма інкрустованими діамантами.

Ремінець виконаний зі шкіри алігатора зі вставкою з рожевого золота. Ремінець може бути декількох кольорів – коричневого або ж синього, як у Аллахвердієвої. Безель – з білих діамантів. На циферблаті з діамантами відображаються години, хвилини, секунди та фаза місяця.

В декларації Ірини Аллахвердієвою за 2019 рік цей годинний відсутній. Натомість у своїй фінансовій звітності вона вказала годинник Frederique Constant, вартість якого депутатка оцінила в 145 800 гривень.

Додамо, що в декларації за 2018 рік у Аллахвердівої годинника Zenith також не було.

Натомість з порівняння декларацій за два роки можна зробити висновок, що Аллахвердієва розлучилась з чоловіком Яшаром Аллахвердієвим, бізнесменом з Миколаєва. В останній звітності вона вказала тільки сина Каріма.

Цікаво, що нерухомості у Києві в народної  депутатки від «Слуги народу» не зазначено, в тому числі і орендованої. Вона вказала тільки невелику квартиру в Миколаєві та земельну ділянку в Миколаївській області.

Також Аллахвердієва вказала право користування готельним номером у Тбілісі, Грузія.

Їздить депутатка на автомобілі LEXUS 2016 року випуску.

Нагадаємо, у червні 2020 року Ірина Аллахвердієва стала жертвою сексистських висловлювань з боку однопартійців – Олександра Корнієнка та Давида Арахамії.

Думаючи, що камери вимкнені і звук не пишеться, Корнієнко заявив, що їхній колега Ірина Аллахвердієва – «баба робоча, як корабельна сосна».

В кінці він підсумував: «Ну ти до президента її заведеш, ти побачиш. Він підстрибне. Викурить усі айкоси. Скаже: «Баба да, баба, да».

Згодом Корнієнко вибачився за свої слова.

Back to top button