Україна

СБУ повідомила про підозру чиновниці Держлікслужби


СБУ повідомила про підозру чиновниці Держлікслужби

Чиновниця допомагала ввозити в Україну фальсифіковані ліки на загальну суму більш як 32 млн грн.

 
Служба безпеки України повідомила про підозру очільниці одного з департаментів Державної служби з лікарських засобів та контролю за наркотиками, яка сприяла завезенню в Україну і продажу фальсифікованих ліків. Про це повідомляє прес-служба СБУ.
 
Столичні силовики викрили і заблокували протиправний механізм потрапляння на український ринок великої партії неякісних іноземних ліків на загальну суму більш як 32 млн грн.
 
Слідство встановило, що посадовець сприяла затвердженню в офіційних документах неправдивих відомостей про лікарські засоби на користь приватного підприємця.
 
 

 
 
Висновки комплексних експертиз підтвердили невідповідність імпортованих ліків нормам законодавства України.
 
Керівнику комерційної структури і держслужбовцю повідомлено про підозру у вчиненні злочину за ст. 321-1 ККУ (фальсифікація лікарських засобів або обіг фальсифікованих лікарських засобів).
 
Служба безпеки України продовжує встановлювати всіх осіб, які можуть бути причетні до вчинення правопорушення. Вживаються заходи задля вилучення з обігу фальсифікованих лікарських засобів.
 
Нагадаємо, Служба безпеки України нейтралізувала транснаціональну злочинну організацію, яка тероризувала і залякувала жителів столичного регіону, і затримала її організаторів.
 
Новини від Кореспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button