Україна

Найближчими днями в Україні очікуються снігопади та ожеледиця


Найближчими днями в Україні очікуються снігопади та ожеледиця

В середу, 22 листопада, в Україні очікується сніг, на півдні – дощ (уночі у східних, Сумській областях без опадів); у центральних, західних і Запорізькій областях місцями налипання мокрого снігу.


Найближчими днями в Україні очікуються снігопади, ожеледиця на дорогах, на півдні пройдуть дощі. Про це повідомив Укргідрометцентр в понеділок, 20 листопада.
 
У вівторок, 21 листопада, невеликий мокрий сніг і дощ очікуються в західних, Житомирській і Вінницькій областях, уночі та вранці місцями налипання мокрого снігу, на дорогах місцями ожеледиця.
 
На решті території без істотних опадів. Вітер південно-східний, на Лівобережжі північно-західний, 5-10 м/с.
 
Температура вночі 1-6° морозу, у західних областях і в Криму від 4° тепла до 1° морозу; удень від 2° морозу до 3° тепла, у більшості західних і південно-західних областях 3-8°, на Одещині та в Криму 6-11°.
 
У Києві 21 листопада без істотних опадів. Вітер південно-східний, 5-10 м/с. Температура вночі 3-5° морозу, удень 0-2° тепла.
 
У середу, 22 листопада, в Україні очікуються опади переважно у вигляді снігу, на півдні – дощу (уночі у східних, Сумській областях без опадів); у центральних, західних і Запорізькій областях місцями налипання мокрого снігу, ожеледиця.
 
Температура в північній частині країни вночі та вдень 1-6° морозу, у східних областях уночі 6-11° морозу, удень 2-7° морозу, у південній частині вночі 0-5° тепла, удень 3-8°, на Одещині та в Криму до 11° тепла, на решті території вночі та вдень від 3° морозу до 2° тепла.
 
На дорогах, окрім півдня, ожеледиця. Вітер північно-східний із переходом на південно-західний, 5-10 м/с, у південній частині пориви 15-22 м/с.
 
У Києві 22 листопада помірний сніг; температура вночі та вдень 2-4° морозу. На дорогах ожеледиця. Вітер північно-східний 5-10 м/с.

Нагадаємо, перший сніг в Україні випав у ніч проти 17 листопад на Волині. А у Києві тим часом закінчився безморозний період, який виявився найтривалішим за всю історію спостережень.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button