Україна

Розвідка озвучила політичний пріоритет Кремля при контрнаступі ЗСУ


Розвідка озвучила політичний пріоритет Кремля при контрнаступі ЗСУ

Росія продовжувала докладати значних зусиль для будівництва оборонних рубежів у глибокому тилу, особливо на підступах до Криму.

Збереження контролю над окупованим Кримом є основним політичним пріоритетом Кремля. Про це повідомляє Міністерство оборони Великобританії.

Зазначається, що останніми тижнями Росія продовжувала докладати значних зусиль для будівництва оборонних рубежів у глибокому тилу, особливо на підступах до Криму. Йдеться про велику смугу оборони протяжністю 9 км за 3,5 км на північ від Армянська, на вузькому сухопутному перешийку, що з’єднує Крим із Херсонською областю.

“Ці продумані оборонні споруди підкреслюють думку російського командування про те, що українські сили здатні безпосередньо атакувати Крим. Росія, як і раніше, вважає збереження контролю над півостровом своїм головним політичним пріоритетом”, – заявили у розвідці Британії.

Нагадаємо, секретар Ради національної безпеки та оборони Олексій Данілов порадив росіянам в тимчасово окупованому Криму варто якомога швидше скористатися Кримським мостом і повернутися додому.

Раніше в ГУР українцям в Криму рекомендували уникати знаходження у безпосередній близькості від військових об’єктів і техніки окупантів. 

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news



ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button