Україна

Розстріл машин під Куп’янськом: знайдено 25-ту жертву


Розстріл машин під Куп янськом: знайдено 25-ту жертву

Вважалося, що загинули 24 особи, серед яких вагітна жінка та 13 дітей, але жертв виявилося більше.

Прокурори виявили ще одну жінку, яка загинула під час розстрілу російськими військами автомобільної колони у Харківській області. Про це повідомляють в Офісі генпрокурора України.

Повідомляється, що 12 жовтня прокурори Харківської обласної прокуратури спільно зі слідчими СБУ та поліції провели додатковий огляд колони автомобілів, яку розстріляли російські військові 25 вересня поблизу села Курилівка Куп’янського району. Вважалося, що загинули 24 особи, серед яких вагітна жінка та 13 дітей, але жертв виявилося більше.

“Під час додаткового огляду правоохоронці виявили 25-ту жертву – 75-річну жінку. За попередніми даними, після розстрілу автомобільної колони вона проповзла близько 200 м і померла в посадці. Тіло загиблої спрямоване на проведення судово-медичної експертизи”, – йдеться у повідомленні.

Робота прокурорів та слідчих ускладнена постійними обстрілами.

“Правоохоронці вилучили фрагменти тіл загиблих, які надалі через ДНК-експертизи будуть ідентифіковані, що може призвести до збільшення жертв трагедії. Вживаються заходи щодо вилучення автомобілів для проведення комплексних експертиз”, – повідомляють в Офісі генпрокурора.

1News повідомляв раніше, що під Куп’янськом виявлено обстріляну колону автомобілів з цивільними особами.

Через деякий час СБУ повідомила подробиці та оприлюднила знімки з місця трагедії.


Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button