Україна

Шмигаль розповів, де найскладніша ситуація з електропостачанням


Шмигаль розповів, де найскладніша ситуація з електропостачанням

Поліпшення ситуації із постачанням електроенергії можливе через деякий час за умови, що нових пошкоджень не буде і всі заощаджуватимуть.

 
Найскладніша ситуація із постачанням електроенергії у Києві, Київській та Харківській областях. Про це повідомив прем’єр-міністр Денис Шмигаль на засіданні уряду.
 
“Найскладніша ситуація з погляду електроенергії у нас зараз у Києві, Київській та Харківській областях. Російські терористичні війська прицільно били по розподілу у цих регіонах, намагаючись знищити магістральні лінії та підстанції. Зараз енергетики працюють над тим, щоб поступово зробити графіки відключень більш передбачуваними для людей та бізнесу”, – сказав він.
 
Прем’єр зазначив, що покращення ситуації з постачанням електроенергією можливе через деякий час за умови, що нових пошкоджень не буде і всі свідомо ставитимуться до економії споживання електроенергії.
 
Шмигаль додав, що зараз російські терористи сконцентрувалися на знищенні систем генерації та розподілу електроенергії, тому не можна виключати і подальших ударів по системах водо- та теплозабезпечення.
 
Раніше повідомлялося, що у Києві та семи областях аварійно відключають світло.
 
 
 
Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button