Україна

Розкрадання продуктів для ЗСУ: на Дніпропетровщині виявили підпільний склад


Розкрадання продуктів для ЗСУ: на Дніпропетровщині виявили підпільний склад

На складі ховали згущене молоко, консервовані фрукти та овочі, крупи, макарони, соки, тушковані та інші продукти загальною вагою близько трьох тонн.

Держбюро розслідувань виявило вже другий підпільний склад із викраденими продуктами, які призначалися для військових ЗСУ. Про це у вівторок, 4 квітня, повідомляє ДБР.

На складі ховали крадену продукцію: згущене молоко, консервовані фрукти та овочі, крупи, макарони, соки, тушковані та інші продукти загальною вагою близько трьох тонн.

За фактом присвоєння майна шляхом зловживання службовим становищем повідомлено про підозру головному бухгалтеру логістичного центру, трьом експедиторам, завідувачу складу та головному менеджеру.

Наразі ДБР встановлює повне коло осіб, причетних до схеми.

Частину вилучених продуктів вже передали військовим, решта надійдуть у військові частини після завершення необхідних експертиз.

Як нагадали в ДБР, у січні 2023 року працівники бюро викрили організовану групу, яка крала та перепродавала продукти харчування, що призначалися для ЗСУ.

Тоді на Дніпропетровщині провели майже 70 обшуків, внаслідок яких вилучили понад 30 тисяч банок тушкованої продукції вагою понад сім тонн, яка вже була готова до перепродажу, а також майже чотири млн гривень готівкою у різній валюті.

Скандал із продуктами для військових: усі подробиці


Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button