Україна

Підсумки 1.08: атака на Москву і зняття гербаСюжет


Підсумки 1.08: атака на Москву і зняття герба

Москву знову атакували безпілотники; У Києві зняли герб СРСР з Батьківщини-матері; Уряд прийняв рішення для захисту енергооб’єктів. Кореспондент.net виділяє головні події вчорашнього дня.

Москву знову атакували безпілотники

У ніч на вівторок, 1 липня, Москву знову атакували безпілотні літальні апарати. Очевидці повідомили про звук вибуху. Перед атакою безпілотників на центр Москви дрони були помічені у кількох містах Підмосков’я.

У Києві зняли герб СРСР з Батьківщини-матері

У Києві завершились роботи з демонтажу радянського герба з монумента Батьківщина-мати. 

Росіяни атакують на Сватівському напрямку

Заступниця міністра оборони Ганна Маляр повідомила, що російські загарбники поновили атаки на Сватівському напрямку. Підрозділи ЗСУ на Донбасі знаходяться під постійним артилерійським вогнем. 

Уряд прийняв рішення для захисту енергооб’єктів

Уряд на засіданні 1 серпня спростив процедури зі встановлення мобільних генеруючих газотурбінних установок та супутньої інфраструктури. Також знято бюрократичні перепони для проведення повітряних ліній електропередачі та підстанцій.

В ГУР назвали причину “неприємностей” Росії

Представник Головного управління розвідки Міністерства оборони Андрій Юсов заявив, що війна путінської Росії проти українського народу є причиною всіх “неприємностей”, з якими стикається країна-агрессор. 

Данілов прокоментував вибухи в Криму

Секретар Ради національної безпеки та оборони України Олексій Данілов, коментуючи вибухи в Севастополі, заявив, що Збройні сили не будуть давати спокою терористам, які хочуть захопити Україну до того часу, поки вони не залишать територію країни.

МКС прокоментував російський ордер на арешт судді

Президія асамблеї країн-учасниць Римського статуту відреагувала на повідомлення про видачу правлячим режимом РФ додаткового ордера на арешт судді Міжнародного кримінального суду

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button