Світ

Армія РФ відчуває нестачу військової техніки – ISW

Армія РФ відчуває нестачу військової техніки - ISW

Фото: MilitaryRussia

Росія використовує старі танки Т-62 у війні проти України

Підрозділи окупантів скаржаться, що російська влада не забезпечує їх технікою. Російським силам не вистачає контрбатарейних можливостей.

Військам РФ, зокрема2-й та 20-й загальновійськовим арміям, які діють на сході України, не вистачає техніки. Про це повідомляє Інститут вивчення війни (ISW).

Зазначається, що російські командири регулярно карають військовослужбовців, які не випускають свою техніку на завдання. За даними аналітиків, російські військовослужбовці відчувають, що вони “воюють” зі своїми командирами.

Підрозділи окупантів на південному напрямку також скаржаться, що російська влада не забезпечує їх катерами. Крім того, російським силам не вистачає адекватних контрбатарейних можливостей, особливо після звільнення на початку липня командувача 58 загальновійськової армії генерал-майора Івана Попова.

Як вважають аналітики ISW, постійні скарги від російських солдатів свідчать про те, що Міноборони РФ не бажає або не може вирішувати проблеми постійної нестачі обладнання та проблеми з низьким моральним духом своїх солдатів.

Нагадаємо, за даними Міноборони України, Росія втратила перевагу в артилерії на полі бою через те, що Україна почала активно застосовувати артилерію 155-го калібру.

Генштаб назвав втрати армії РФ на 21 серпня

 

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button