Україна

РосЗМІ підтвердили ліквідацію в Україні ще п’ятьох вищих офіцерів росармії


РосЗМІ підтвердили ліквідацію в Україні ще п ятьох вищих офіцерів росармії

Цього року сили Збройних сил Росії зазнали ще більших втрат, ніж у перший рік широкомасштабної війни проти України.

Протягом останніх двох тижнів в Україні, згідно з даними російських розслідувальних журналістів, було ліквідовано щонайменше п’ятьох вищих офіцерів Збройних сил РФ. Про це у п’ятницю, 29 грудня, повідомляє Медіазона.

За оновленим списком ЗМІ, підтвердженим і верифікованим щодо втрат російських військ на українському фронті за період з 15 грудня до теперішнього часу додано 1175 осіб, включно з п’ятьма офіцерами – 1 полковником і 4 підполковниками.

За оцінками російських розслідувачів, 2023 рік став для армії РФ “більш кровопролитним”, ніж минулий.

“На кінець 2023 року в нашому списку понад 40,5 тисяч імен, і ми очікуємо, що дані щодо 2023 року теж зростуть як мінімум на третину – особливо з урахуванням останніх кровопролитних штурмів”, – розповідає Медіазона.

Журналісти додали, що можуть “з упевненістю сказати”, що цього року сили ВС РФ зазнавали ще більших втрат, ніж у перший рік широкомасштабної війни проти України.

Український снайпер Сил спецоперацій уночі знищив групу російських солдатів на Авдіївському напрямку. 

Нагадаємо, з початку повномасштабного вторгнення в Україну загальні бойові втрати особового складу російських військ орієнтовно становлять 356 670 осіб. Минулої доби ЗСУ ліквідували 920 окупантів.

За даними української розвідки, військове керівництво Росії намагається масштабувати навчання молодших лейтенантів та скоротити терміни відповідних вишколів через серйозні втрати молодшого офіцерського складу.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button