Україна

Росіяни застосовують резерви на Бахмутському напрямку – ЗСУ


Росіяни застосовують резерви на Бахмутському напрямку - ЗСУ

Російські загарбники намагаються просуватись в напрямку Часового Яру, а саме поблизу Іванівки та Богданівки.


На Бахмутському напрямку тривають жорсткі інтенсивні бойові дії. Ворог активно намагається просуватись в напрямку Часового Яру, а саме поблизу Іванівки і Богданівки. Про це повідомив начальник пресслужби Східного угруповання військ Ілля Євлаш у ефірі телемарафону 27 лютого.
 
“Там вже на околицях точаться жорсткі бої, ворог застосовує резерви, намагається підсилювати свої війська різними підрозділами – Шторм Z, Шторм V. Крім того, кожна третя рота в батальйоні штурмова. Тобто акцент ставиться саме на це”, – розповів речник.
 
Євлаш також зазначив, що поблизу Кліщіївки та Курдюмівки намагаються атакувати “кадирівці”. Нещодавно один із цих підрозділів був знищений бригадою Сил оборони на цьому напрямку.
 
Так само авіація активно використовується ворогом на Бахмутському напрямку та важка техніка, зазначив речник.
 
“Втрати важкої техніки дуже великі – 60%. Тобто три із п’яти машин, якщо це відбувається якась атака або доставлення піхоти, 60% техніки вони втрачають”, – повідомив Євлаш.
 
Нагадаємо, за даними Генштабу ЗСУ, армія Росії продовжує тиснути на Авдіївському і Мар’їнському напрямках. Впродовж доби на фронті відбулося 96 бойових зіткнень.

Журналіст показав “дорогу смерті” на Донбасі

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button