Україна

Росіяни за добу завдали 13 ударів по Україні


Росіяни за добу завдали 13 ударів по Україні

Окупанти продовжують завдавати ударів по критичній інфраструктурі та житлових будинках українців.

 
Минулої доби противник завдав три ракетних і 10 авіаційних ударів по Україні. Від цього постраждали райони населених пунктів Харківської, Донецької, Запорізької та Херсонської областей. Про це повідомляє Генштаб ЗСУ у вечірньому зведенні 8 листопада.
 
На Волинському та Поліському напрямках ситуація залишається без істотних змін, кажуть військові, але Республіка Білорусь і надалі підтримує збройну агресію РФ проти України, надаючи їй інфраструктуру, територію та повітряний простір. Також продовжується формування російсько-білоруського угруповання військ на території Білорусі. Тому зберігається загроза завдання противником авіаційних ударів із застосуванням ударних БПЛА з території та повітряного простору цієї країни.
 
У районі міста Берислав Херсонської області російські окупанти підірвали лінії електропередач та обладнання сонячної електростанції.
 
Авіація Сил оборони України протягом доби завдала ворогові 16 ударів. Під поразку потрапили чотири пункти управління, вісім районів зосередження особового складу, озброєння та військової техніки, а також чотири позиції засобів протиповітряної оборони супротивника.
 
Підрозділи ракетних військ та артилерії Сил оборони за добу вразили чотири райони зосередження живої сили, озброєння та військової техніки супротивника.
 
Раніше повідомлялося, що в акваторії Чорного моря корабельне угруповання ворожих сил наразі складається із семи ворожих кораблів. Вони перебувають у пунктах базування, але споряджені готовності до виходу на бойовий курс.
 
 
 
Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button