Україна

Росіяни вербують молодь на окупованих територіях України – ЦНС


Росіяни вербують молодь на окупованих територіях України - ЦНС

Молодь залучають до різноманітних пропагандистських акцій та, зрештою, до військової підготовки.

Російські окупанти під виглядом навчання патріотизму продовжують масштабну кампанію з вербування молоді на окупованих територіях України. Про це у четвер, 22 серпня, повідомляє сайт Центру національного спротиву (ЦНС).

Зокрема, окупанти створюють мережі різноманітних патріотичних організацій. Наприклад, нещодавно в селі Веселе Запорізької області з’явився новий осередок так званої Молодої гвардії.

ЦНС зазначає, що такі структури позиціонуються росіянами як можливості для самореалізації молоді, розвитку лідерських навичок і патріотичного виховання.

“Молодь залучають до різноманітних пропагандистських заходів, а потім і до військового вишколу. Їм обіцяють можливість “змінити світ””, – ідеться в повідомленні.

Однак, як вважають в ЦНС, ці програми спрямовані на перетворення молоді на інструмент для виконання цілей російських окупантів, готуючи їх як “гарматне м’ясо”  для майбутніх воєн Кремля.

Російські загарбники відправили “студентських активістів” з фейкових навчальних закладів до Курщини під виглядом волонтерів.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

5 × 1 =

Back to top button