Україна

Росіяни вдарили Ураганами по Гірнику на Донеччині: є загиблі


Росіяни вдарили Ураганами по Гірнику на Донеччині: є загиблі

Під прицілом окупантів опинилася житлова забудова. Загинули 57-річна жінка й чоловік 64 років.


Російські війська обстріляли з ракетних систем залпового вогню Ураган місто Гірник Донецької області. Внаслідок чого дві людини загинули, ще шестеро отримали поранення. Про це повідомив голова ОВА Вадим Філашкін в Telegram в середу, 1 травня.
 
“Дві людини загинули й шестеро поранено – такі попередні наслідки обстрілу Гірника. Росіяни атакували місто Ураганами сьогодні по обіді. Наразі відомо, що загинула 57-річна жінка і 64-річний чоловік. Пораненим надається вся необхідна медична допомога”, – написав він.
 
Донецька обласна прокуратура зазначила у Facebook, що під прицілом окупантів опинилася житлова забудова, де несумісні з життям травми отримали 57-річна жінка й чоловік 64 років, тіло якого виявили в гаражному приміщенні.
 
“Ще шестеро містян віком від 46 до 77 років під час ворожої атаки зазнали тілесних ушкоджень різного ступеня тяжкості. Чоловіків доставлено до медичних закладів. Лікарі діагностували в них мінно-вибухові й черепно-мозкову травми, а також осколкові поранення й контузії”, – йдеться в повідомленні.
 
Відкрито кримінальне провадження за фактом порушення законів і звичаїв війни.


Нагадаємо, сьогодні вранці росіяни завдали авіаудару по Золочеву на Харківщині. Внаслідок обстрілу загинули цивільний чоловік та жінка, які перебували в автівці.

У Нікополі Дніпропетровської області внаслідок обстрілу з боку російських військових постраждали чотири жителі.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button