Україна

Росіяни скинули гранати з отруйною речовиною у районі Мар’їнки


Росіяни скинули гранати з отруйною речовиною у районі Мар їнки

Загалом росіяни завдали 38 авіаударів (майже всі – на Донеччині), 97 ударів дронами-камікадзе, 1 102 обстріли українських позицій.

Війська РФ здійснили п’ять скидів із БПЛА гранат з отруйною речовиною на таврійському напрямку у районі Мар’їнки. Про це повідомив командувач оперативно-стратегічного угруповання військ Таврія Олександр Тарнавський.

“Якщо по всій операційній зоні ОСУВ Таврія противник за минулу добу вчинив 61 штурмову дію, то лише на мар’їнський напрямок припали 43 боєзіткнення. Загалом росіяни завдали 38 авіаударів (майже всі – на Донеччині), 97 ударів дронами-камікадзе, 1 102 обстріли наших позицій, зокрема знову здійснили 5 скидів із БПЛА гранат з отруйною речовиною”, – зазначив він.

За словами Тарнавського, загальні втрати агресора в живій силі минулої доби становлять 503 особи, в озброєнні та військовій техніці – 25 одиниць, не враховуючи БПЛА. Зокрема це 9 бойових бронемашин, 8 артсистем, 7 автомобілів та 1 одиниця спецтехніки.

Крім того. нейтралізовано або збито 261 БПЛА різних типів. Також Сили оборони України знищили 4 склади боєприпасів та ще 2 важливі об’єкти ворога.

На авдійвському напрямку пів десятка окупантів були захоплені в полон.

Нагадаємо, протягом минулої доби відбулося 101 бойове зіткнення. Українські війскові за добу ліквідували 1000 російських бійців.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button