Україна

Росіяни скинули дві авіабомби на Торецьк, є загиблий


Росіяни скинули дві авіабомби на Торецьк, є загиблий

З-під завалів зруйнованих приватних будинків дістали трьох сусідів: двох чоловіків віком 44 та 70 років та 87-річну жінку.

Війська РФ ввечері 30 листопада здійснили авіаудар по Торецьку на Донеччині, одна людина загинула. Про це повідомляє ДСНС.

Зазначається, що з-під завалів врятовано людей. Загалом постраждало троє осіб.

В результаті удару зруйновано приватний будинок. Рятувальні роботи завершені.

У Донецькій прокуратурі повідомляють про трьох поранених. Зазначається, що з-під завалів зруйнованих приватних будинків дістали трьох сусідів: двох чоловіків віком 44 та 70 років та 87-річну жінку. Їх з контузіями та переломом доставили до медичного закладу.

“О 17:40 окупанти вдруге за день атакували м. Торецьк. За попередніми даними, ворог скинув на місто дві авіабомби КАБ-250. Засоби ураження поцілили по приватному сектору, де від травм, несумісних з життям, загинув 49-річний місцевий мешканець”, – зазначили у прокуратурі.

Нагадаємо, росіяни з безпілотника атакували цивільних у Бериславі. 22-річний хлопець отримав вибухову травму, контузію та поранення ноги.Тяжке поранення шиї та голови діагностували у 37-річного чоловіка.

Також повідомлялося, що внаслідок російського обстрілу села Тягинка Бериславського району постраждали троє людей. 65-річний чоловік дістав важкі поранення. Стан двох жінок, 64 та 73 років, оцінюють як середньої тяжкості.

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button