Україна

Росіяни обстріляли Красногорівку й Авдіївку: є загиблі


Росіяни обстріляли Красногорівку й Авдіївку: є загиблі

Один зі 152-міліметрових снарядів влучив у приватний будинок в Красногорівці, в результаті двоє його мешканців загинули.

Російські війська у вівторок, 12 вересня, з артилерії обстріляли Красногорівку та Авдіївку Донецької області. У результаті ворожої атаки двоє людей загинули, троє зазнали поранень. Про це повідомляє Офіс генерального прокурора.

“Під артилерійським вогнем окупантів опинилось місто Красногорівка. Один зі 152-міліметрових снарядів влучив у приватний будинок, де мешкали 84-річна жінка та 71-річний чоловік – обидві людини загинули. Ще одна жінка 70 років, яка останнім часом проживала з ними та допомагала по господарству, зазнала поранень – із опіками тіла і контузією її госпіталізовано”, – мовиться в повідомленні.

Осколкових поранень і переломів зазнали 82-річна жінка та її 55-річна донька в Авдіївці. Жінок для надання невідкладної допомоги постраждалих доставили до медичного закладу.

Інші наслідки атак армії РФ: пошкоджені житлові будинки і господарчі споруди.

Нині розпочато досудові розслідування в кримінальних провадженнях за фактами Порушення законів та звичаїв війни (ч. 1, 2 ст. 438 Кримінального кодексу України).

Як ми вже писали, росіяни чотири рази за день обстріляли Нікополь з РСЗВ та важкої артилерії. Зафіксовано численні руйнування, поранень зазнали троє чоловіків.

РФ випустила понад 380 снарядів по Херсонщині: шестеро поранених

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button