Україна

Росіяни обстріляли газопроводи на Донеччині


Росіяни обстріляли газопроводи на Донеччині

Незважаючи на інтенсивні атаки ворога, протягом тижня фахівцям області вдалося відновити газопостачання майже 15 тисяч абонентів.

Перший тиждень нового року окупанти розпочали з масованих атак, обстрілами було пошкоджено газопроводи наземних та підземних мереж у Донецькій області. Про це повідомляє прес-служба НАК Нафтогаз України.

“АТ Донецькоблгаз продовжує постійно лагодити мережі, щоб зберегти тепло для мешканців Донбасу. Але, незважаючи на інтенсивні атаки ворога, протягом тижня фахівцям області вдалося відновити газопостачання майже 15 тисяч абонентів”, – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що з 2 до 9 січня Донецькоблгаз відновив доступ до блакитного палива понад 2 тис. абонентів приватного сектора. Активна робота тривала і триватиме у багатоквартирних будинках. За перший тиждень 2023 року газовики підключили 8543 квартири.

Нагадаємо, у жовтні минулого року окупанти припинили будівництво газопроводу до Бердянська та Мелітополя. У результаті мешканці окупованої частини Запорізької області залишилися без газу напередодні зими.


Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button