Україна

Росіяни на Курщині б’ють рекорди з френдліфаєру – журналіст


Росіяни на Курщині б’ють рекорди з френдліфаєру - журналіст

У росіян триває дезорганізація управління військами, але більш цінною є мовчазна згода союзників на події на Курщині.

Про велику кількість випадків “дружнього вогню” у росіян під час спроб відбити наступ ЗСУ у Курській області повідомляє український військовий журналіст Богдан Мирошников у Telegram. Він припускає, що в останні дні ця кількість була рекордною за весь час повномасштабного вторгнення.

Але головним позитивом від прориву ЗСУ він вважає мовчазну згоду союзників та створення паніки на території РФ – “вони почали відчувати війну”.

Особливо цінним моментом оглядач вважає те, що окупант не знає ані наших подальших намірів, ані способів їх досягнення: “Цього разу режим оперативної секретности з нашого боку спрацював ідеально. Помилки 2023 були враховані”.

“Окупант очікувано тягне все більше та більше резервів до Курської області”, – пише Мирошников. – “Боротьба з ворожими резервами почала пригальмовувати просування, але це нормальний процес”. При цьому оглядач запевняє, що відкинути українські підрозділи ворогу не вдається.

Він також зазначив, що українські сили дещо змінили тактику, хоча й не став вдаватися у деталі, проте зазначив, що вона приносить свої плоди. На думку Мирошникова, “далі буде не менш цікаво”.

Раніше ЗМІ повідомляли, що українці просунулися на 30 км вглиб Росії. Також повідомляється про постійний потік бронетранспортерів і танків, які рухалися в бік Росії. 

З’явилося відео перших днів наступу на РФ

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

3 × three =

Back to top button