Україна

Росіяни будують залізницю в районі Маріуполя


Росіяни будують залізницю в районі Маріуполя

Вже готові не лише переїзди, по більшості на перегоні від Іловайська до Гранітного прокладено шпали.

Російські окупанти намагаються поєднати тимчасово захоплений Маріуполь із тимчасово окупованим Донецьком. Під Маріуполем уже прокладено шпали та готові перегони. Про це повідомив радника мера Маріуполя Петро Андрющенко.

“Стан будівництва залізниці на північному-сході від Маріуполя візуально виглядає так. Вже готові не лише переїзди, по більшості на перегоні від Іловайська до Гранітного прокладено шпали”, – зазначив він.

За його словами, поруч росіяни будують розвилку безпосередньо на південь в бік Маріуполя, тобто, в разі неуспіху з мостом біля Гранітного, підуть більш складним шляхом прямого протягування гілки в Маріуполь, а там через Маріуполь (Сартана) вріжуться в залізницю Маріуполь-Волноваха-Донецьк.

“Будується резервний шлях постачання, який по закінченню легко трансформується в основний з урахуванням наявності порту та великих сортировочних станцій в Маріуполі”, – заявив Андрющенко.

Раніше повідомлялося, що у Приморському районі захопленого Маріуполя російські окупанти облаштовують нову військову базу.

Нагадаємо, російські війська на Маріупольському напрямку розмістили додаткові 10 тисяч окупантів.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button