Україна

Росія вивела в Чорне море чотири ракетоносії


Росія вивела в Чорне море чотири ракетоносії

РФ тримає у Чорному морі 14 кораблів, зокрема чотири носії крилатих ракет Калібр загальним залпом до 32 ракет.


Росія тримає 14 кораблів в Чорному морі, серед яких чотири носії крилатих ракет Калібр. Про це повідомила пресслужба Військово-морських сил України в неділю, 11 лютого.
 
“В Чорному морі 14 ворожих кораблів серед яких чотири носії крилатих ракет Калібр, загальний залп до 32 ракет”, – йдеться в повідомленні.
 
В Азовському морі ворог утримує корабель. В Середземному морі – два кораблі, серед яких один носій Калібрів. Загальний залп складає до восьми ракет.
 
“За добу, в інтересах РФ, прохід Керченською протокою здійснили: до Азовського моря – 22 судна, з них одне рухалось з протоки Босфор; до Чорного моря – шість суден, з них одне продовжило рух у напрямку протоки Босфор”, – додали у ВМС.
Нагадаємо, Україна від початку широкомасштабного вторгнення Росії вивела з ладу 24 бойові кораблі її Чорноморського флоту, або близько його третини.
Днями Сили спецоперацій ЗСУ знищили на одній з видобувних платформ у Чорному морі радіолокаційну станцію росіян та обладнання, яке допомагало РФ атакувати дронами південь України.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button