Світ

У РФ знову показали “живого” командувача Чорноморським флотом

У РФ знову показали живого командувача Чорноморським флотом

Фото: Соцмережі

Росіяни знову показали “живого” Віктора Соколова

На тлі повідомлень про його ліквідацію Віктор Соколов нібито провів нагородження спортсменів.


Російські Telegram-канали в середу, 27 вересня, оприлюднили нові відео із командувачем Чорноморського флоту Росії віцеадмірал Віктором Соколовим на тлі повідомлень про його ліквідацію.

 

В мережі поширили два відео із Соколовим. На першому він нібито на нагородженні футбольної команди, яка перемогла в армійському чемпіонаті. І хоч дата зйомки невідома, але сам чемпіонат завершився ще 18 вересня, тобто за чотири дні до того, як у штаб Чорноморського флоту РФ в тимчасово окупованому Севастополі прилетіли ракети.

 

На другому відео Соколов розповідає про “успіхи російського флоту”, при цьому без прив’язки до будь-яких дат, які допомогли б ідентифікувати час знімання ролика.

 

“Чорноморський флот впевнено та успішно виконує завдання, які перед ним поставило командування. Ви знаєте, що практично не сходять з екрана центрального телебачення подвиги наших морських піхотинців”, – говорить адмірал.

Нагадаємо, 22 вересня був завданий ракетний удар по штабу Чорноморського флоту в Севастополі. У ЗСУ заявили, що під час атаки загинули 34 офіцери, серед яких командувач Чорноморського флоту РФ віцеадмірал Віктор Соколов.

26 вересня міністерство оборони Росії оприлюднило кадри засідання колегії, у якій начебто брав Соколов.

Глава Міноборони України Рустем Умєров не став ні підтверджувати, ні спростувати загибель командувача ЧФ РФ.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button