Україна

Росія вдарила балістикою по Одещині: є загиблі


Росія вдарила балістикою по Одещині: є загиблі

Російські воєнні злочинці під час атаки поцілили по цивільному судні під прапором Панами, розповів глава Мінрозвитку Олексій Кулеба.

Російська армія вчергове завдала балістичного удару по Одеській області. Нині відомо про п’ять загиблих та дев’ятьох поранених. Про це написав міністр розвитку громад та територій України Олексій Кулеба на своєму Telegram-каналі.

Росіяни вдарили по портовій інфраструктурі Одеської області. В результаті загинули п’ять осіб, ще дев’ять постраждали. Всі потерпілі – українці. Тепер їм надається медична допомога, п’ять з них перебувають у важкому стані.

Під час атаки ушкоджень зазнало цивільне судно під прапором Панами – контейнеровоз Shui Spirit. Це вже третє іноземне судно, атаковане Росією, за останні чотири дні.

“Україна сьогодні залишається гарантом продовольчої безпеки. Тому важливо припинити практику цього терору – достатньою кількістю зброї, протиповітряної оборони, дипломатією, санкціями та покаранням за кожен воєнний злочин”, – підкреслив Кулеба.

Нагадаємо, в ніч на вівторок, 8 жовтня в Одесі та області протиповітряна оборона працювала по безпілотниках і було чутно вибухи.

Як ми вже писали, на світанку 2 жовтня російські військові атакували ударними безпілотниками Shahed Ізмаїльський район Одеської області. Ціллю росіян була припортова та прикордонна інфраструктура. 

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

14 − six =

Back to top button