Україна

Росія накопичила сили на півдні – ЗСУ


Росія накопичила сили на півдні - ЗСУ

Росіяни закінчили підготовку “збірної солянки”, куди вони зігнали і “мобіків”, і ув’язнених, і мешканців з тимчасово окупованих територій, зазначив Дмитро Плетенчук.

Російські загарбники накопичили певні сили, але його не достатньо, щоб прорвати лінію оборони. Про це сказав начальник Центру стратегічних комунікацій Сил оборони Півдня Дмитро Плетенчук в ефірі телемарафону у вівторок, 4 червня.

За його словами, за останні дві доби росіяни трохи зменшив кількість штурмів, однак “це не означає, що загальна тенденція на загострення якось зменшується”.

“У якийсь момент видихаються безпосередні підрозділи, які беруть участь, доки не підтягуються свіжіші ресурси. Ворог, у принципі, деяку кількість сил накопичив, але це все одно не та кількість, яка здатна прорвати лінію оборони. Це по невеликій вийшов у ворога ресурс” – заявив він.

Плетенчук уточнив, що росіяни закінчили підготовку “збірної солянки”, куди вони зігнали і “мобіків”, і ув’язнених, і мешканців з тимчасово окупованих територій.

Речник зазначив, що ситуація на фронті напружена, але контрольована, “якихось надбань ворог не отримав”.

Нагадаємо, за добу 3 червня знищили майже 1300 російських окупантів. Загальні втрати Росії з початку війни перевищили 512 тисяч осіб.

Також повідомлялося, що з початку доби 4 червня найбільше бойових зіткнень відбулося біля Покровська.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button