Україна

Росія готує нові “жести доброї волі” – Резніков


Росія готує нові жести доброї волі - Резніков

З момента початку повномасштабної війни між РФ та Україною минуло 500 днів. За ці дні країна вистояла, зміцніла та перейшла у наступ.

Найближчим часом українці зможуть побачити нові “жести доброї волі” на півдні та сході країни у виконанні армії РФ. Про це у суботу, 8 липня, в ефірі телемарафону заявив міністр оборони України Олексій Резніков. 

Він підкреслив, що окупанти вже добре навчилися тікати з поля бою під натиском Збройних сил України й знають, що вони далеко не друга армія в світі. 

“Київ за три дні не впав, Україна за три тижні не впала. А навпаки, це вони навчились кивати п’ятами. Цьому вони добряче навчилися. Ми з вами бачили так звані жести “доброї волі” на острові Зміїному, в Київській, Чернігівській, Сумській, Харківській, на правому березі Херсонської області”, – зауважив міністр.

Глава Міноборони відзначив, що Росія вже використала всі засоби повномасштабної конвенційної війни.

“Це і флот, і авіація, і сухопутний компонент. Ворог навіть вдався до тактики масованих ракетних обстрілів цивільного населення, намагаючись знищити критичну інфраструктуру і занурити Україну в блекаут, але це окупантам не вдалося”, – підкреслив голова оборонного відомства. 

Зазначимо, що підбиваючи підсумки 500-денної війни, міністр оборони України Олексій Резніков заявив, що найближчим часом українців може очікувати багато потрясінь, а також тиск, втрати та руйнування. 

“Йдемо вперед”: Зеленський опублікував відео до 500-го дня війни

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button