Україна

Росія активізувала шпигунів в Україні – Данілов


Росія активізувала шпигунів в Україні - Данілов

Поточна мета російських агентів – вбити клин між політичним і військовим керівництвом України, а також розпалити антиурядові настрої серед населення, зазначив секретар РНБО.

Країна-агресор Росія активізувала мережу шпигунів в Україні. Про це сказав секретар Ради національної безпеки та оборони (РНБО) України Олексій Данілов в інтерв’ю для The Times, яке цитує Радіо Свобода у понеділок, 27 листопада.

За його словами, поточна мета російських агентів – “вбити клин між політичним і військовим керівництвом України, а також розпалити антиурядові настрої серед населення”.

Данілов зазначив, що Росія намагається скористатися “так званою напругою” між президентом Володимиром Зеленським та головнокомандувачем ЗСУ Валерієм Залужним.

Секретар РНБО також додав, що Росія намагається “поширити дезінформацію та пропаганду, щоб дестабілізувати ситуацію в Україні”.

У свою чергу Українська правда оприлюднила важливе уточнення: “Радіо Свобода написало, що РФ активізувала шпигунів і в СБУ, але Данілов пояснив, що Times неправильно зрозумів його, а СБУ “активно працює по шпигунах”.

Раніше президент Володимир Зеленський попередив про російський план дезінформації під назвою “Майдан-3”. За його словами, ворог прагне посіяти розкол в українському суспільстві, створюючи “хаос” усередині країни та, зрештою, усунути нинішнє керівництво держави.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button