Україна

Російський авіаудар по Сумщині призвів до загибелі жінки


Російський авіаудар по Сумщині призвів до загибелі жінки

Близько 09:00 год, застосовуючи заборонені міжнародним правом методи ведення війни, окупанти скинули, за попередніми даними, чотири керовані авіабомби, на цивільну інфраструктуру Есманьської громади.

Внаслідок чергової атаки російських військ на Сумщину є загибла та поранені. Про це інформує прокуратура Сумщини у вівторок, 1 жовтня.

Ворожі авіаудари по Есманьській громаді на Сумщині призвели до жертв серед цивільних. Нині прокуратура проводить досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни, поєднані з умисним убивством.

За даними слідства, близько 09:00 год, застосовуючи заборонені міжнародним правом методи ведення війни, окупанти скинули, за попередніми даними, чотири керовані авіабомби, на цивільну інфраструктуру Есманьської громади Шосткинського району.

Унаслідок атаки ворога загинула 45-річна жінка, яка перебувала на території власного домоволодіння, її 47-річний чоловік та іще один цивільний отримали поранення.

“Прокурори у взаємодії з іншими правоохоронцями документують наслідки обстрілу”, – додали у повідомленні.

Раніше у вівторок стало відомо, що росіяни обстріляли центральну частину Херсона. Відразу повідомлялося про 7 загиблих, але пізніше стало відомо, що одного з постраждалих вдалося врятувати.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 − eight =

Back to top button