Україна

Російські війська в неділю обстріляли сім громад Сумщини


Російські війська в неділю обстріляли сім громад Сумщини

Російські окупанти час від часу обстрілюють Сумську область, особливо прикордонні території. Внаслідок таких обстрілів гинуть цивільні, зазнає руйнувань інфраструктура.

Російські війська обстріляли сім громад Сумщини, постраждало приміщення ферми. Про це в неділю, 19 березня, повідомляє Сумська обласна військова адміністрація.
 
Зокрема, росіяни обстріляли території Хотинської, Шалигінської, Есманської, Великописарівської, Краснопільської, Середино-Будської та Білопільської громад.
 
У Хотинській громаді внаслідок обстрілу з міномету постраждали приміщення молочно-товарної ферми. Також на територію громади ворог скинув з безпілотників три вибухові пристрої типу ВОГ та вів обстріл із артилерії. 
  • Есманська громада: протягом дня зафіксовано сім прильотів із мінометів
  • Шалигінська громада: росіяни здійснили артобстріл
  • Великописарівська громада: був ворожий обстріл із АГС, а також мінометний обстріл
  • Білопільська громада: дев’ять мін росіяни скинули на територію громади
  • Краснопільська громада: ближче до обіду був мінометний обстріл
  • Середино-Будська громада: зафіксовано обстріл зі ствольної артилерії 
В ОВА також додали, що зараз оперативна ситуація на прикордонні Сумської області контрольована, а формування ворожих наступальних угруповань поблизу державного кордону не виявлено.
 
Нагадаємо, влада змогла евакуювати всіх дітей з міста Часів Яр, яке знаходиться в Бахмутському районі Донецької області.
 
З початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну вибухотехніки обстежили понад 100 тисяч гектарів території України та знешкодили понад 400 тисяч снарядів, залишених російськими загарбниками. 

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button