Україна

Російські війська обстріляли Дніпропетровщину: відомо про постраждалих


Російські війська обстріляли Дніпропетровщину: відомо про постраждалих

Ворог бив по Нікопольщині артилерією, дронами-камікадзе, окрім цього скидав боєприпаси з БпЛА. Поцілив по Нікополю, Марганецькій, Мирівській та Покровській громадах.

Під ударами росіян 28 липня було два райони Дніпропетровщини: Нікопольський та Криворізький. Про це повідомив голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак у Телеграм, у неділю, 28 липня.

Так, на Нікопольщині постраждали цивільні через артобстріл. Лисак додав, що ворог бив по району також дронами-камікадзе, окрім цього скидав боєприпаси з БпЛА. Поцілив по Нікополю, Марганецькій, Мирівській та Покровській громадах.

У регіоні пошкоджена інфраструктура, 13 багатоквартирних будинків та один приватний.

“Зачепило кіоск, приміщення нотаріальної контори та адмінбудівлю. Понівечені два авто, газопроводи, лінії електропередач”, – уточнив голова ОВА.

Тоді як Зеленодольську громаду, що на Криворіжжі, ворог атакував безпілотниками.

“Руйнування на заправці. Сталося й займання у гаражі та покинутій оселі. Вогонь надзвичайники приборкали. Головне – минулося без постраждалих”, – зазначив Лисак.

 

 

Раніше повідомлялося, що війська РФ атакували залізницю у Харківській області. Внаслідок обстрілу поранені четверо залізничників.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

eleven − five =

Back to top button