Україна

Російські прапори зникли ще з кількох адмінбудівель Херсона – ОВА


Російські прапори зникли ще з кількох адмінбудівель Херсона - ОВА

Також окупанти підривають мости на правобережній частині області. Це свідчить, що вони готуються до відходу з правого берега.

 
У Херсоні російські прапори зникли з будівель Морського коледжу, Морської академії та Будинку профспілок. Про це сьогодні на брифінгу повідомив заступник голови Херсонської ОВА Сергій Хлань.
 
“У Херсоні зникли триколірні ганчірки вже на будинках Морського коледжу, Морської академії та Будинку профспілок. Тобто, ми бачимо послідовний рух триколірної ганчірки за російським кораблем уже і в Херсоні. Поки що вона тріпоче над Херсонською мерією та міською радою, але звідти швидше заберуть. Та й сам Херсон, гадаю, найближчим часом буде деокуповано”, – сказав Хлань.
 
Також російські окупанти підірвали усі мости на правобережній частині Херсонської області. Зокрема, підірвали Даріївський міст, каже Хлань. За його словами, росіяни готуються до відходу з правого берега. Ще таким чином вони намагаються пригальмувати просування Збройних сил України
 
Зазначається, що росіяни нині знищили Даріївський міст, мости при виїзді зі Снігурівки у бік Херсона, Новокаїрський міст, переправу біля Львова, переправу біля Садового, переправу в районі рибінспекції, а також баржовий Антонівський міст.
 
 
Нагадаємо, раніше із будівлі Херсонської облдержадміністрації зник російський прапор.
 
 
 
Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button