Україна

Річки вийшли з берегів: на Чернігівщині підтоплені дороги


Річки вийшли з берегів: на Чернігівщині підтоплені дороги

Підтоплені лише певні ділянки автодоріг місцевого значення. Підтоплень присадибних ділянок в населених пунктах не зареєстровано.


У Чернігівській області через активні процеси льодоутворення вийшли з берегів річки Дніпро, Десна, Снов та Сож і підтопили дороги місцевого значення. Про це повідомила пресслужба Чернігівської ОВА в понеділок, 29 січня.
 
“Через активні процеси льодоутворення з різкими коливаннями рівнів води на річках області спостерігається ускладнення гідрологічної обстановки на окремих ділянках”, – йдеться в повідомленні.
 
Підтоплень присадибних ділянок, будівель і споруд житлового та господарського призначення в населених пунктах не зареєстровано. Підтоплені лише певні ділянки автодоріг місцевого значення. Зокрема, у Михайло-Коцюбинській громаді ускладнене транспортне сполучення з селом Пустинки.

Нагадаємо, на Закарпатті через підтоплення перекрили державну трасу Н-09. В області підтоплено 330 га сільськогосподарських угідь, переважно в долині річки Боржава в Хустському та в Берегівському районах.
Закарпатські рятувальники показали масштаби паводку і запевнили, що рівень води поступово спадає.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button