Україна

РФ продовжує знищувати Донеччину: 47 руйнувань за добу, є загиблі


РФ продовжує знищувати Донеччину: 47 руйнувань за добу, є загиблі

Росіяни стріляли по житловому сектору авіаційними ракетами НУРС, артилерією, РСЗВ Град та Смерч, повідомляють у прес-службі поліції.

 
Російські війська продовжують знищувати Донецьку область – за добу зруйновано 47 будівель. Є вбиті та поранені цивільні жителі. Про це повідомляє прес-служба Національної поліції України.
 
Повідомляється, що окупанти завдали 28 ударів по 16 населених пунктах.
 
“Найбільше влучень сталося по Авдіївці – 7 і Бахмуту – 6. Також постраждали Селидове, Вугледар, Краматорськ, Слов’янськ, Мар’їнка, Соледар, Нью-Йорк, Опитне, Карлівка, Вишневе, Євгенівка, Новоукраїнка, Максиміліанівка, Північне”, – повідомляють у поліції.
 
Росіяни стріляли по житловому сектору авіаційними ракетами НУРС, артилерією, РСЗВ Град та Смерч.
 
“Є вбиті та поранені цивільні жителі. Зруйновано та пошкоджено 47 цивільних об’єктів – 34 житлові будинки, коксохімічний завод, автобаза, садове товариство, електропідстанція. Поліцейські фіксують наслідки обстрілів. Відкрито кримінальні провадження за ст.438 ККУ – порушення законів та звичаїв війни”, – йдеться у повідомленні.
 

 
Нагадаємо, за словами президента України Володимира Зеленського, ситуація на Донбасі залишається дуже важкою, а покращитися вона може лише збільшенням поставок Україні сучасної зброї.
 
 
 
Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button