Україна

РФ на межі втрати стратегічних позицій – ОП


РФ на межі втрати стратегічних позицій - ОП

ЗСУ просуваються вперед на Півдні і стають все ближчими до взяття під вогневий контроль “сухопутного коридору в Крим”.

Армія окупантів знаходиться на межі остаточної втрати стратегічних позицій. Про це ввечері у п’ятницю, 25 серпня, заявив радник голови Офісу президента України Михайло Подоляк у Twitter.

“У сухому залишку: лінії російської оборони починають сипатися. Українська армія з певним успіхом просувається на південь, стаючи на крок ближчою до взяття під вогневий контроль “сухопутного коридору в Крим”. Ставки вже зрозумілі: на кону всі російські лінії забезпечення, включно із залізничними шляхами”, – зазначив він.

На думку Подоляка, вже найближчим часом може зрости кількість закликів до переговорів або зупинки постачання зброї, а також спроб “третіх осіб” деморалізувати українців. “Тим часом… ЗСУ продовжують повертати своє”, – підсумував Подоляк.

Нагадаємо, українські війська ймовірно прорвали першу лінію оборони російських агресорів у Запорізькій області. Про це повідомив телеканал СNN і сказав голова Об’єднаного комітету начальників штабів США генерал Марк Міллі в інтерв’ю ЗМІ.

У вечірньому звіті Генштабу про прорив не йдеться, але повідомляється, що Сили оборони продовжували наступальну операцію на Мелітопольському напрямку. ЗСУ закріплюються на досягнутих рубежах та ведуть контрбатарейну боротьбу.

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news



ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button