Україна

Резніков назвав кандидатів на посади заступників


Резніков назвав кандидатів на посади заступників

Кандидати на посади вже подані на погодження президенту України. Після цього має відбутися затвердження урядом.

 
 
 
Міністр оборони Олексій Резніков запросив на посади своїх заступників генерал-лейтенанта Олександра Павлюка, колишнього нардепа і екс-посла України в Канаді Андрія Шевченка, а також волонтера і журналіста Віталія Дейнегу. Про це він написав у Facebook у вівторок, 14 лютого.
 
 

 
“Я запросив у команду нових людей. Згідно з процедурою, кандидатів на посади подав на погодження президенту України, після цього має відбутися затвердження урядом. Усі вони відомі, тому буквально кілька слів. Перший. На посаду першого заступника міністра подано кандидатуру Героя України, генерал-лейтенанта Олександра Павлюка”, – написав Резніков.
 
Він зазначив, що Павлюк досконало знає проблематику війни та потреби української армії, а також володіє необхідними лідерськими й управлінськими якостями.
 
Також міністр підтвердив, що запросив на посаду заступника міністра з цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації волонтера та журналіста Віталія Дейнегу.
 
Крім того, Резніков запросив на посаду заступника міністра з європейської інтеграції журналіста, колишнього нардепа і екс-посла України в Канаді Андрія Шевченка.
 
“Що стосується тих, хто обіймав посади заступників, – перший заступник міністра оборони генерал-полковник Іван Руснак і заступник міністра оборони з цифрового розвитку Олег Гайду, – вони залишаються в команді міністерства і будуть залучені до роботи як радники міністра”, – пояснив міністр.
 
За словами очільника відомства, це не останні кроки з перезавантаження Міноборони.
 
“Чергові зміни для посилення команди будуть представлені за кілька днів”, – запевнив Резніков.
 
Нагадаємо, останнім часом Міноборони опинилося в епіцентрі корупційних скандалів, зокрема із закупівлями продуктів для ЗСУ за цінами, вищими за ринкові.
 
На початку лютого стало відомо, що Печерський районний суд Києва заарештував колишнього заступника міністра оборони В’ячеслава Шаповалова на два місяці з можливістю застави в розмірі понад 400 млн гривень.
 
Напередодні Олексій Резніков анонсував нові призначення в Міноборони.
 
Новини від Кореспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button