Україна

Репер Ye – Каньє Вест заявив, що поки не робитиме NFT – новини


Фото з відкритих джерел

Відомо, що у лютому вийде вже 11-й студійний альбом репера Є

Американський репер Є (колишнє ім’я Каньє Вест) відповів своїм прихильникам, що поки не буде випускати свої продукти у формі невзаємозамінних токенів (NFT). Про це повідомляє Yahoo News.

“Я зосереджуюсь на створенні реальних продуктів у реальному світі. Справжній їжі. Справжньому одязі. Не просіть мене зробити NFT”, – написав у своїй заяві Є.

Водночас репер попросив своїх прихильників його пізніше спитати про невзаємозамінні токени, таким чином не виключаючи, що активно займеться цим напрямком у майбутньому.

Минулого тижня стало відомо, що у лютому вийде вже 11-й студійний альбом репера Є.

Як відомо, невзаємозамінні токени (NFT) – це особливий тип криптовалюти, оскільки є активами, які існують лише у власних криптосистемах. Деякі експерти заявляли, що NFT є майбутнім віртуального світу (який також називають “Web3” або “Metaverse”), тоді як інші стверджували, що це лише “мильна бульбашка” та витрата грошей на неіснуючі речі.

Новини за темою: Ринок NFT у світі у 2021 році сягнув 25 мільярдів доларів

Нагадаємо, репер Каньє Вест проходить підозрюваним у справі про побиття. Йому загрожує ув’язнення. Як зазначається, інцидент стався 13 січня біля клубу Solo Warehouse. За даними ЗМІ, Вест вдарив фаната, який підійшов взяти у нього автограф.


[ad_2]
Source link

Back to top button