Цікаве

YouTube – відеохостинг очікує низка нововведень, зокрема власний метавсесвіт – 1News

Фото з відкритих джерел

У 2022 році планується низка нововведень

Відеохостинг YouTube розповів про свої плани на 2022 рік — компанія збирається розвивати власний метавсесвіт , впроваджувати технологію NFT , щоб дати авторам відео нові способи заробітку, а також багато іншого. Про це йдеться в блозі YouTube.

 

Проєкт метавсесвіту поки що на ранній стадії, і деталі в YouTube не розкривають. Поки що відомо, що його реалізовуватимуть через ігри.

 

“Це тільки початок, але нам вже хочеться побачити, як ми зможемо перетворити ці віртуальні світи на реальність для глядачів”, — сказав голова відділу з контролю виробництва YouТube Ніл Мохан.

 

Цього року відеохостинг обіцяє нові функції у Shorts . YouTube хоче додати нові способи редагування відео, коментарі, відеокоментарі для авторів та функцію покупок. Її планують додати і у звичайні відео та прямі ефіри.

 

Крім цього, YouTube тестує новий спосіб сортування коментарів (з привʼязкою до певного моменту часу у відео) та спільні прямі трансляції з кількома користувачами.

 

1News за темою: YouTube назвали головним каналом розповсюдження фейків

 

Нагадаємо, раніше CEO YouTube Сьюзан Войчицькі заявила, що приховання лічильника дизлайків позитивно вплинуло на зменшення негативу, а також розповіла про пріоритети розвитку платформи у цьому році.

Джерело

Back to top button