Україна

Речником Віце-прем’єра з питань євроінтеграції став кореспондент з Нью-Йорку

Кореспондент агентства «Укрінформ» в Нью-Йорку Гоша Тихий став речником Віце-прем’єр-міністра з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України.

фото з Facebook Дмитра Кулеби

Про це і сам журналіст, і міністр повідомили на своїх сторінках у Facebook.

«Гоша Тихий, журналіст і людина правильних цінностей, якось написав мені в Твіттер, що йому потрібні нові виклики і загрози. Я написав йому, що їх в мене є. І ось Гоша залишив Нью-Йорк та «Укрінформ» і ми тепер команда. Він речник людини з довгою посадою, тобто мене», – написав Кулеба.

«Тепер я працюю з віце-прем’єром Дмитром Кулебою. Як-то кажуть, за будь-яких метеорологічних умов – рухай Україну на Захід, в ЄС та НАТО», – зазначив Тихий.

«Хочу одразу повідомити: MEDIA ARE WELCOME! Колеги, зі всіма будемо на зв’язку та у плідній співпраці. Без ЗМІ не буде потужної демократичної держави, а саме такою ми всі, гадаю, хочемо бачити нашу рідну Україну. Тому – звертайтеся», – додав колишній журналіст.

Нагадаємо, новий склад Кабінету міністрів був затверджений Верховною Радою 29 серпня. Найцікавіші факти про міністрів читайте в ексклюзивному матеріалі 1News.

Back to top button