Україна

Рада змінила календарний план роботи і працюватиме наступного тижня – 1News


Фото з відкритих джерел

Зміну календарного плану підтримали 320 депутатів

Верховна Рада вирішила проводитиме сесійні засідання протягом тижня з 21 лютого замість тижня з 28 лютого. Проєкт постанови про зміну календарного плану підтримали 320 нардепів. Про це йшлося під час засідання парламенту. Трансляцію веде “Перший Незалежний”.

Нардепи змінили постанову від 27 січня й таким чином 21 лютого проведуть погоджувальну раду, а 22-25 лютого працюватимуть у сесійній залі. З 28 лютого по 4 березня буде робота з виборцями замість пленарного тижня.

“Ми вчора пережили чергову дату вторгнення, всіх вітаю з цим. Але наші виборці все ж нервують і чекають від парламенту рішень. Тому я пропоную працювати наступний тиждень у сесійній залі, у нас є багато законів, які треба приймати. Прошу підтримати цю постанову. Ми дамо конкретний сигнал, що ніхто нікуди не їде, – і не буде спекуляцій, що хтось виїжджає за кордон і таке інше”, – висловився співавтор проєкту постанови, очільник фракції “Слуга народу” Давид Арахамія.

Тепер у березні Верховна Рада матиме лише один пленарний тиждень.

1News за темою: Спільний авіаційний простір, закони про карантин та ЗСУ: Що сьогодні розгляне Рада

Нагадаємо, Рада була на карантині до 15 лютого через спалах COVID-19 серед депутатів і співробітників апарату парламенту. Шосту сесію 28 січня закрив голова ВР Руслан Стефанчук.

Учора, 16 лютого, голова фракції “Слуга народу” Давид Арахамія зареєстрував проєкт змін до календарного плану сесії Верховної Ради.


ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS
Джерело

Back to top button