Україна

Псевдородича глави МВС, який продавав посади, затримали – новини


МВС України

Зловмисником виявився 41-річний уродженець Тернополя, який у 2017 році отримав громадянство РФ

Правоохоронці викрили чоловіка, який представлявся двоюрідним братом глави МВС. Він запевняв, що може домовитися про “отримання” посади керівника у силовій структурі за 60 тисяч доларів. Про це повідомляє пресслужба МВС.

Встановлено, що зловмисником виявився 41-річний уродженець Тернополя, який у 2017 році отримав громадянство РФ.

“Чоловік – приватний підприємець, час від часу перебував у Києві. Однак, окрім легального бізнесу з продажу тварин, займається підробкою оперативних талонів правоохоронних органів”, – йдеться в повідомленні.

Зловмисник у розмові зі знайомим запевняв, що є близьким родичем міністра внутрішніх справ і може за 60 тисяч доларів “домовитися” про крісло директора одного з департаментів. Шахрая було затримано під час отримання ним “авансу” у розмірі 10 тисяч доларів за відповідну “послугу”. Слідчі готують чоловікові вручення підозри.

Наразі правоохоронці внесли відомості до ЄРДР за ч. 3 ст. 369-2 (зловживання впливом) та ч. 3 ст. 358 (підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів) ККУ.

Новини за темою: Ошукали понад 20 людей: У Вінницькій області засуджений організував шахрайське угрупування

Нагадаємо, Служба безпеки України викрила трьох зловмисників, на замовлення яких “заміновували” навчальні заклади, торгові центри та житлові будинки на Черкащині. Ними виявилися троє неповнолітніх жителів Черкаської області. Зокрема, двоє студентів з Черкас та один житель Сміли. 


[ad_2]
Source link

Back to top button