Україна

Призначено начальника Закарпатської облпрокуратури


Призначено начальника Закарпатської облпрокуратури

Генпрокурор України призначив нового керівника Закарпатської обласної прокуратури. Ним став Анатолій Ковальчук.

 
Новим керівником Закарпатської обласної прокуратури призначено Анатолія Ковальчука. Про це повідомляє Офіс генерального прокурора у середу, 4 січня.
 
Зазначається, що заступник генерального прокурора Ігор Мустеца представив колективу Анатолія Ковальчука, а також озвучив проблемні напрями й окреслив першочергові завдання для нового керівника Закарпатської прокуратури.
 
Як заявив Ковальчук, пріоритетними напрямами у діяльності для нього є боротьба зі злочинами проти основ національної безпеки, проявами колабораціонізму, з правопорушеннями у земельній, бюджетній та екологічній сферах, а також з явищами корупції та контрабанди.
______________________
 
Анатолій Ковальчук працює в органах прокуратури більш як 20 років. Він обіймав посади, зокрема керівні, в органах прокуратури Полтавської, Рівненської, Вінницької та Чернівецької областей. До призначення головою Закарпатської прокуратури був начальником одного з відділів Департаменту нагляду за дотриманням законів НПУ та органами, які ведуть боротьбу з організованою злочинністю.
 
Нагадаємо, новим керівником Київської обласної прокуратури призначено Максима Крима.
 
Новини від Кореспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button