Україна

Протести у Канаді – один з регіонів скасовує паспорти вакцинації – 1News


Фото з відкритих джерел

Також наприкінці лютого буде скасовано правило з обов’язкової самоізоляції для хворих COVID-19

На тлі протестів у Канаді провінція Саскачеван з 14 лютого скасовує вимоги щодо COVID-паспортів. При цьому масковий режим в регіоні буде скасований в кінці місяця. Таким чином, підприємства, офіси та інші громадські місця в провінції більше не будуть зобов’язані вимагати підтвердження вакцинації або негативного тесту. Про це повідомляє CBC.

Всі жителі Саскачевану наразі повинні пред’явити доказ того, що вони отримали два щеплення вакцини від COVID-19, щоб увійти в ресторани, бари та багато інших підприємств. Також вони мають можливість надати негативний тест на COVID-19.

“Ми хочемо, щоб все було якомога більш нормально”, – заявив прем’єр-міністр провінції Скотт Мо, виступаючи на оновленій інформації по COVID-19.

Влада провінції підтвердила, що інші діючі розпорядження з охорони здоров’я населення, включаючи вимогу закривати обличчя маскою в закритих громадських місцях, залишаться в силі до закінчення терміну дії останнього розпорядження з охорони здоров’я населення в кінці лютого.

Також наприкінці лютого буде скасовано правило з обов’язкової самоізоляції для хворих COVID-19.

1News за темою: Протести далекобійників у Канаді: “Конвой свободи” заблокував міст до США

Раніше повідомлялося, що десятки тисяч далекобійників вийшли на протест, щоб висловити обурення новими карантинними правилами. З 15 січня, щоб перетнути кордон зі США, водії повинні вакцинуватися або показати тест на COVID-19, а потім ізолюватися на два тижні. Детальніше про те, що відбувається в Канаді, читайте в нашому матеріалі.


Джерело

Back to top button