Україна

Президент привітав українців з Днем незалежності


Президент привітав українців з Днем незалежності

Володимир Зеленський відзначив важливість кожного жителя країни у нелегкій боротьбі за свободу.

Президент Володимир Зеленський 24 серпня привітав українців з Днем незалежності, назвавши його святом вільних, сильних і гідних людей. 

“Сьогодні ми відзначаємо 32-гу річницю нашої незалежності – незалежності України. Свято вільних людей. Свято сильних людей. Свято гідних. Свято рівних. Українців та українок. Усіх в усій нашій державі. Це цінність для кожного з нас, і за це ми боремось. І в цій боротьбі важливий кожен, бо ця боротьба – за те, що важливо кожному. Це – незалежна Україна”, – зазначив він.

Зеленський наголосив, що у великій війні немає маленьких справ та неважливих людей.

“Сьогодні я хочу присвятити це привітання саме тобі. Тобі, хто дає Україні незалежність. Тобі, воїне! Ти став на захист України. Я дякую кожному солдату й матросу, кожному сержанту й старшині, кожному офіцеру, кожному генералу. Вам – батькові українського воїна, вам – матері українського захисника. Всім українським родинам, які виховали у своїх дітях любов до України й відвагу боронити її щосили”, – підкреслив лідер країни.

Він подякував героям, які віддали життя на фронті, а також відзначив роботу українських вчителів, медиків, енергетиків, рятувальників, правоохоронців, журналістів, працівників оборонної сфери – тих, кого “нагороджують закритими указами і хто здійснює найскладніші операції”. 

“Важливий кожен, хто працює й дає роботу іншим. Сплачує податки, за які забезпечуються військо, оборона, рух уперед і майбутня перемога. Кожен, хто організовує збори й підтримує вогонь волонтерства, цієї щирої української єдності… Хто здобуває славу Україні спортивними перемогами. Хто відчинив двері власного дому й прихистив тих, хто втратив свою домівку. Я дякую вам”, – заявив глава держави.

 

 

Google присвятив дудл Дню Незалежності України

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button