Україна

Пресцентр Сил оборони півдня очолить речник ВМС Плетенчук


Пресцентр Сил оборони півдня очолить речник ВМС Плетенчук

За Плетенчуком зберігається статус речника ВМС. Він запевнив, що і надалі намагатиметься “бути максимально відкритим і демократичним до преси”.

Головою об’єднаного координаційного пресцентру Сил оборони півдня стане речник Військово-морських сил капітан третього рангу Дмитро Плетенчук, він поєднуватиме обидві посади. Про це повідомив сам Плетенчук, передає Українська правда.

“Це вже не чутки. Приступаю до виконання обов’язків. Оформлення документів уже триває. Мені треба прийняти нову посаду, ознайомитися з нею, зі структурою роботи − на це піде якийсь час. Думаю, розпочати зможу з початку наступного тижня. Але якщо зможу цю структуру швидко переформатувати в той вигляд, в якому її бачу, то, може, і раніше”, – розповів він.

Відповідаючи на запитання, якою саме він бачить структуру пресцентру Сил оборони півдня, Плетенчук відповів:

“В мене є досвід роботи з медіа більше 8 років. Це вже 13 посада в якості пресофіцера. В мене є власне бачення роботи. Журналісти, які працювали зі мною в Миколаївській і Херсонській області, в ВМС, знайомі з моїм стилем роботи. Він їх влаштовував”.

Плетенчук запевнив, що і надалі намагатиметься “бути максимально відкритим і демократичним до преси”.

Днями Генеральний штаб Збройних Сил України провів ротаційні заходи в Центрі стратегічних комунікацій Сил оборони Півдня – звільнив з посади полковника Наталію Гуменюк, яка очолювала об’єднаний координаційний пресцентр.

Раніше низка журналістів звернулася до військового керівництва України з вимогою замінити керівницю об’єднаного координаційного пресцентру Сил оборони півдня України Наталію Гуменюк, заявляючи, що вона “забороняє висвітлювати воєнні злочини росіян  та не дає показувати оборонців Херсонщини”.

Нагадаємо, начальником служби звʼязків з громадськістю командування Повітряних сил у березні буоло призначено представника Сухопутних військ майора Іллю Євлаша.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

twelve − 2 =

Back to top button