Україна

Правоохоронці перекрили міжнародний канал постачання кокаїну


Правоохоронці перекрили міжнародний канал постачання кокаїну

Орієнтовна вартість вилученого “товару” за цінами “чорного” ринку сягає понад 250 тисяч доларів.


Українські правоохоронці перекрили міжнародний наркоканал та вилучили кокаїн на суму 250 тисяч доларів. Про це повідомила пресслужба Офісу генерального прокурора в середу, 27 березня.
 
За даними слідства, уродженець Донеччини разом зі спільницею організували канал постачання кокаїну з Нідерландів до України. Вони ховали наркотики у великих закладках на території Закарпатської області та забезпечували подальший збут довіреному колу осіб.
 
Продавали кокаїн великими партіями, а розрахунки проводилися лише криптовалютою. Такий “бізнес” приносив їм понад 12 млн гривень щомісячно.
 
Правоохоронці провели обшуки у помешканнях та автівках підозрюваних. Вилучили близько 1 кг кокаїну, чорнові записи, електронні ваги, а також два автомобілі. Орієнтовна вартість вилученого “товару” за цінами “чорного” ринку сягає понад 250 тисяч доларів.
 
Двом учасникам наркобізнесу повідомили підозру про незаконне зберігання та збут наркотичних засобів. Їм обрали запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою без права внесення застави.

 
Нагадаємо, раніше у Запоріжжі викрили групу наркоторговців, яка займалася постачанням метадону з України до країн ЄС.

У лютому в Київській області ліквідували п’ять лабораторій з виготовлення “екстазі”. 

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button