Україна

Працюємо щодо захисту від ракет РФ – Зеленський


Працюємо щодо захисту від ракет РФ - Зеленський

Президент зазначив, що разом з країнами-сусідами з НАТО можна додати більше безпеки та стабільності для регіону та усієї Європи.

Президент Володимир Зеленський заявив, що Україна працює над тим, щоб країни-сусіди, які є членами НАТО, допомагали їй збивати російські ракети та дрони. Про це він сказав під час вечірнього звернення 8 серпня.

За словами Зеленського, сьогодні він провів нараду з міжнародниками з Міністерства закордонних справ, Міністерства оборони, військовими, Головним управлінням розвідки та чиновниками Офісу президента. Головною темою обговорень стала взаємодія з країнами НАТО, у тому числі з сусідами в регіоні, які є частиною Альянсу.

Президент зазначив, що разом з країнами-сусідами з НАТО можна додати більше безпеки та стабільності для регіону та усієї Європи. Тому потрібні практичні кроки.

“Сьогодні обговорили наші спільні можливості захисту від ударів російських ракет та дронів – ми працюємо над реалізацією”, – заявив Зеленський.

Нагадаємо, речник Державного департаменту США Метью Міллер заявив, що рішення про можливе збиття країнами НАТО ракет РФ над територією України члени Альянсу мають прийняти колективно. 

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

one × 4 =

Back to top button