Україна

ППО вночі збила 27 російських ударних дронів


ППО вночі збила 27 російських ударних дронів

Ворожі дрони збито у Київській, Полтавській, Сумській, Миколаївській, Херсонській, Донецькій та Дніпропетровській областях.

Командувач Повітряних Сил генерал-лейтенант Микола Олещук повідомив, що вночі збито 27 російських ударних дронів, передає командування Повітряних сил ЗСУ.

“У ніч на 9 серпня 2024 року російські окупанти атакували ударними БпЛА типу Shahed із району Приморсько-Ахтарськ – РФ. Радіотехнічними військами Повітряних Сил виявлено та супроводжено 27 ударних безпілотників. В результаті протиповітряного бою усі ворожі БпЛА. збито мобільними вогневими групами Сил оборони України, зенітними ракетними підрозділами та засобами РЕБ Повітряних Сил у Київській, Полтавській, Сумській, Миколаївській, Херсонській, Донецькій та Дніпропетровській областях”, – йдеться в повідомленні.

 

Нагадаємо, 7 серпня ППО збила всі 30 ворожих Шахедів, які летіли на територію України. Тільки на Миколаївщині було знищено 14 Шахедів, решта – у Київській, Хмельницькій, Вінницькій, Херсонській, Харківській та Черкаській областях.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

1 × 5 =

Back to top button