Україна

Повітряні сили попередили, що росіяни підняли в повітря бомбардувальники


Повітряні сили попередили, що росіяни підняли в повітря бомбардувальники

Військові закликали не ігнорувати сигнали повітряної тривоги та стежити за майбутніми повідомленнями.

У Росії з військового аеродрому Оленья злетіло до семи стратегічних бомбардувальників Ту-95, які здатні запускати крилаті ракети. Про це у понеділок, 18 вересня, йдеться у повідомленні пресслужби Повітряних сил ЗСУ.

“Підтверджено зліт до семи Ту-95мс з Оленегорська. Можливі пуски крилатих ракет”, – попереджають у ПС.

Військові закликали стежити за повідомленнями та не ігнорувати сигнали повітряної тривоги.

Близько першої години ночі моніторингові пабліки повідомили про зліт ще трьох бортів ворожої авіації Ту-95мс з аеродрому Енгєльс Саратовської області РФ.

Моніторингові канали повідомили, що розрахунковий вихід на пускові рубежі у Каспійському морі о 02.30-03.00. За умови пуску доліт ракет до українського кордону станеться о 03.30-04.00.

Нагадаємо, міністр національної оборони Канади Білл Блер оголосив про пожертву у розмірі 33 мільйонів канадських доларів. Внесок Канади буде спрямований на закупівлю для України “сотень зенітних ракет малої і середньої дальності та супутніх системам, необхідних для захисту критично важливої національної інфраструктури України”.

Напередодні підрозділи СБУ та ВМС України провели унікальну спецоперацію біля Євпаторії, в результаті якої було знищено російський комплекс ППО Тріумф вартістю 1,2 млрд доларів. Пізніше Управління стратегічних комунікацій ЗСУ підтвердило успішну атаку російського комплексу ППО. Також у мережі з’явилися супутникові знімки, які це підтверджують.

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button