Україна

Повітряна атака РФ: знищено 12 ударних дронів


Повітряна атака РФ: знищено 12 ударних дронів

Також ворог спрямував протирадіолокаційні та керовані авіаційні ракети на Дніпропетровщину. Попередньо, минулося без втрат.

Вночі 11 вересня війська РФ здійснили атаку на територію України, використавши 12 ударних БПЛА типу Shahed-136/131 та керовані ракети двох типів. Про це повідомило командування Повітряних сил ЗСУ.

Зазначається, що ворог запустив безпілотники у напрямку Запорізької та Дніпропетровської областей з південно-східного напрямку (Єйськ, Приморсько-Ахтарськ – РФ).

До відбиття удару було залучено зенітні ракетні підрозділи, винищувальну авіацію, мобільні вогневі групи.

“В результаті бойової роботи силами та засобами Повітряних сил у взаємодії із протиповітряною обороною інших складових Сил оборони України знищено 12 Shahed-136/131 у межах Запорізької, Дніпропетровської та Миколаївської областей, а також один БПЛА невстановленого типу”, – наголосили військові.

Крім того, ворог застосував тактичну авіацію на Дніпропетровщині, випустивши з літаків Су-34/Су-35 протирадіолокаційні ракети Х-31П та керовані авіаційні ракети Х-59.

Попередньо, минулося без втрат, інформація уточнюється.

Раніше в Дніпропетровській ОВА повідомили, що внаслідок ракетного удару по Криворіжжю сталася пожежа. В Гречаноподівській громаді є пошкодження приватних будинків.

У Сумській області сили ППО збили Шахед

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button